2011. szeptember 25., vasárnap

Zepter mixi új 1-ft ne hagyd ki - Jelenlegi ára: 1 Ft

ELADÓ EGY ZEPTERES MULTIFUNKCIONÁLIS ROBOTGÉP TELJESEN ÚJ CSAK  DOBOZA SAJNOS NINCS MEG. EREDETI ÁRA 76. 000-FT.
Az Ön multifunkciós konyhai mixere, amely sohasem fog csalódást okozni Önnek!
könnyű és kézre áll
multifunkciós
erős és gyors
sokoldalú számos kiegészítővel
ergonomikus
könnyen használható és tisztántartható
Akár a forró serpenyőben is használható!
DARÁLÓFEJ
nyers gyümölcsök és zöldségek aprítása
zöldségek és bébiételek passzírozása
tésztadagasztás, gyümölcsök és bogyók pépesítése
jégkockadarálás
A mixSy® segítségével minden eddiginél gyorsabban és könnyebben tudja az ételt elkészíteni. A darálófejjel egy szempillantás alatt átpasszírozhatja a zöldségeket, szószokat és bébiételeket. A mixSy® akár a forró serpenyőben is használható. Alkalmas zöldségek, gyümölcsök felaprítására vagy gyümölcssaláta, frappé és dzsemek készítésére. A desszertek, az aprósütemények és a palacsinta készítése még egyszerűbb. A palacsintatészta vagy a sütemények tésztája még csomómentesebb és egyenletesebb lesz. A darálófej oly sokoldalú, hogy még a jégkockát vagy a fagyasztott gyümölcsöt is felaprítja.
HABVERŐTÁRCSA
egyenletesen elegyíti a tejet és a gyümölcsleveket
összekeveri a szószoókat
felveri a krémeket és a tojásfehérjét
Egy másik praktikus, sokoldalú mixSy® alkatrész a habverőtárcsa. Hamarosan rá fog jönni, hogy így milyen könnyű a szószok és más habos krémek készítése. Csupán néhány perc leforgása alatt elkészítheti álomdesszertjét és elkápráztathatja barátait egy ínycsiklandozó tiramisuval, zabaglione-vel, tejsodóval vagy saját készítményével. A habverőtárcsa az ideális eszköz a tojásfehérje felveréséhez, valamint felfújtak és tejturmixok keveréséhez. Még arra is képes, hogy a sovány tejet könnyű habbá verje fel, amely ideális hozzávalója lehet lehet kedvenc ételeinek.
MIXER
kikeveri a majonézt
krémesíti a krumplipürét
koktélokat, tejturmixokat és jeges italokat kever
elegyíti a krémeket és kozmetikumokat
Üzembiztos módja a majonéz elkészítésének! A mixerfejnek köszönhetően, amely egy másik sokoldalú mixSy® tartozék, a legjobb szakácsokkal versenyezhet a tökéletes majonéz elkészítése során. A mixer a sűrű szószok és krémek kikeverésében is segítségére lesz, mint például a krumplipüré, a zöldségkrém és a salátaöntetek, valamint az omelettek és a palacsinta elkészítésekor. Koktélok, frappék és jégdara készítése is gyors és egyszerű.
A szépség megszállottjai akár még házilag készített kozmetikumaik kikeveréséhez is használhatják ezt a tartozékot. Válogassa össze a hozzávalókat és elegyítse őket a mixerrel az arckrémek és arcmaszkok, vagy akár fogkrém elkészítéséhez.
DARABOLÓEDÉNY
gabonaféléket, csonthéjasokat, kávét és cukrot darál
sajtot reszel
fűszernövényeket tör és aprít
A darabolóedény lehetővé teszi az Ön számára a reszeltsajt, a kenyérmorzsa és a vágott fűszernövények elkészítését, amelyekre mind szüksége van a különféle ételek elkészítésekor.
A darabolóedénynek köszönhetően a gabonafélék és a csonthéjasok felaprítása sem okoz gondot. A mandula, a dió, a csokoládé és más összetevők is felapríthatók apró darabokra vagy porrá törhetők tetszés szerint, így a legkülönfélébb módokon díszítheti desszertjeit. Ha szereti a jó kávét, nincs annál jobb, mint saját kávészemeinek őrlése, amikor otthonát elönti az igazi kávé aromája.
STANDARD KIEGÉSZÍTŐK
Húsdaráló
A hús- és a zöldségdaráló felaprítja és ledarálja a húst, (főtt vagy nyers) halat és még a durvább rostokat tartalmazó zöldségeket is.
Darabolóedény
Őröl, reszel és apróra vág mindent: a mandulát, a fűszernövényeket, a gabonaféléket a csokoládét, a sajtot, cukrot, fűszereket, kenyeret, kávészemet, hagymát, fokagymát, tormát, petrezselymet és főtt tojást.
Mérőedény
Űrtartalma: 800 ml
Polikarbonátból készült:
ütés-, törés- és 150°C-ig hőálló, fagyasztóban és mikrohullámú sütőben is használható, egészségre ártalmatlan és mosogatógépben tisztítható.
Műszaki adatok
230 - 240 VAC, 50 Cycle
170 W
11, 000 / 16, 000 rev/min
Double sleeving
EN 55014
EN 55014-1: 1993
EN 61000-3-2
EN 61000-3-3: 1995
Biztonsági kapcsoló impulzusérintkezővel
33 cm
925 g
tekercselt, 1. 5m
Az 5 perces szabály: Kérjük, hogy minden 5 percnyi folyamatos használat után 10 percre kapcsolja ki a gépet.
EN 60335-1 (VDE 0700 Teil 1): 1995-10
EN 60335-1: 1994+A11: 1995
EN 60335-2-14 (VDE 0700 Teil 14): 1997-06
EN 60335-2-14: 1996
Minden alkatrész rozsdamentes, nem veszi át az ízeket és ellenáll az élelmiszerek maró hatásának.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-25 09:14
. Zepter mixi új 1-ft ne hagyd ki - Jelenlegi ára: 1 Ft